ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2019 » Март » 29 » Житомирська команда «T-SQUAD» - знову лауреати!
00:34
Житомирська команда «T-SQUAD» - знову лауреати!

Наприкінці лютого 2019 року у м. Києві з величезним успіхом відбулись грандіозні змагання з хіп-хопу - щорічний Всеукраїнський танцювальний чемпіонат «The Challenge-2019».

Одними з лауреатів змагання у дорослій віковій категорії стали учасники відомої серед молоді житомирської танцювальної команди «T-SQUAD». ВІтаємо їх з черговою перемогою!

Команда «T-SQUAD» діє у молодіжному творчому об'єднанні «Академія зірок» 15 років і за цей вагомий проміжок часу зарекомендувала себе тільки з кращої сторони. Учасники колективу є володарями Гран-прі міського фестивалю сучасної молодіжної творчості «Зоряні надії», неодноразовими лауреатами регіональних молодіжних фестивалів «Teen Wave», «Полісся DANCE», «Hip Hop Point», абсолютними переможцями житомирського творчого проекту «Музичний ринг», а також організаторами низки танцювальних конкурсів та змагань, які проводяться щорічно і користуються популярністю серед молоді.

Навесні 2015 року танцювальний колектив «T-SQUAD» став володарем І премії Всеукраїнського фестивалю сучасного танцю «Глобал Денс Фест» у м. Києві.

У 2017 році учасники команди «T-SQUAD» здобули І місце (у дорослій віковій категорії) у Всеукраїнському танцювальному чемпіонаті «The Challenge-2017», який проходив у м. Києві.

У минулому, 2018 році, учасники команди «T-SQUAD» також здобули І місце (у дорослій віковій категорії) у Всеукраїнському танцювальному чемпіонаті «The Challenge-2018», який також проходив у м. Києві.

І, як сюрприз, повідомимо, що учасники команди «T-SQUAD» та творче об'єднання «Академія зірок» вже третій рік поспіль розпочинають підготовку величезного за масштабами Всеукраїнського танцювального чемпіонату, який проходить щороку на Житомирщині і об'єднує численну творчу молодь нашої держави.

Чергова перемога талановитих танцюристів, якою, сподіваємось, будуть гордитися не тільки їх численні шанувальники, а й усі молоді танцюристи Полісся, довела, що Ті-скводівці завжди попереду!

Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 5421 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/3005
Всего комментариев: 0