ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2017 » Февраль » 22 » ЩЕ ОДНА ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА КОМАНДИ "T-SQUAD"
14:14
ЩЕ ОДНА ВЕЛИКА ПЕРЕМОГА КОМАНДИ "T-SQUAD"

І місце у Всеукраїнському танцювальному чемпіонаті "THE CHАLLENGE-2017" (у дорослій віковій категорії) здобули учасники відомої серед молоді житомирської танцювальної команди "T-SQUAD".

11-12 лютого 2017 року у м. Києві відбувся широкомасштабний Всеукраїнський танцювальний чемпіонат "THE CHАLLENGE-2017", який зібрав у столиці нашої держави значну кількість колективів сучасного танцю з усіх куточків України - Чернігова, Вінниці, Сум, Харкова, Одеси та інших міст.

Приємно, що І місце у чемпіонаті (у дорослій віковій категорії) здобули учасники відомої серед молоді житомирської танцювальної команди "T-SQUAD". Поїздка колективу відбулась за сприяння управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

Команда "T-SQUAD" діє у молодіжному творчому об'єднанні "Академія зірок" більше десяти років і за цей вагомий проміжок часу зарекомендувала себе тільки з кращої сторони. Учасники колективу є володарями Гран-прі міського фестивалю сучасної молодіжної творчості "Зоряні надії", неодноразовими лауреатами регіональних молодіжних фестивалів "Teen Wave", "Полісся DANCE", "Hip Hop Point", абсолютними переможцями житомирського творчого проекту "Музичний ринг", а також організаторами низки танцювальних конкурсів та змагань на Житомирщині, які проводяться щорічно і користуються популярністю серед молоді.

А навесні 2015 року танцювальний колектив "T-SQUAD" став володарем І премії Всеукраїнського фестивалю сучасного танцю "Глобал Денс Фест", який також проходив у м. Києві.

І ось ще одна перемога талановитих танцюристів, якою, сподіваємось, будуть гордитися не тільки їх численні шанувальники, а й усі молоді полісяни, причетні до сучасного танцювального мистецтва.

Просмотров: 6598 | Добавил: Admin | Теги: академия звезд, шоу сергія вікторова, ти сквод, академія зірок, шоу сергея викторова, t-squad, The Challenge | Рейтинг: 5.0/1010
Всего комментариев: 0