ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2011 » Ноябрь » 18 » 10-ДЕННА ДІЄТА С.ВІКТОРОВА ПЕРЕДУВАЛА "МУЗИЧНОМУ РИНГУ"
00:27
10-ДЕННА ДІЄТА С.ВІКТОРОВА ПЕРЕДУВАЛА "МУЗИЧНОМУ РИНГУ"

17 листопада у концертній залі Житомирського телецентру зібралось дуже багато юних прихильників здорового способу життя. І це не дивно, адже там проходило щорічне відкрите змагання "МУЗИЧНИЙ РИНГ-2011" (в рамках мистецького проекту для молоді "Академія зірок-6").

Рефері "Музичного рингу" Сергій Вікторов після спеціальної десятиденної дієти, яка передувала проведенню "Музичного рингу" мав вигляд дуже помолоділого хлопця. Тим більш йому дуже пасувала його колега по рингу - нова ведуча ток-шоу - шістнадцятирічна Настя Богобоязна - володарка титулу "Королева Дня молоді" 2011 року, яку влітку вітав з перемогою сам мер Житомира Володимир Дебой. Сергій Вікторов зазначив, що саме Настя стане його постійним партнером у веденні наступних шоу-програм.

Головними на рингу цього разу були добре відомі молодим цінителям естрадного мистецтва Олександр ПАЛЮШКЕВИЧ (студент Житомирського музучилища та ЖДТУ) та Андрій Глущук (студент Житомирського інституту культури), і  змагались вони за почесне звання "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2011 року". До речі, Сашко Палюшкевич цього дня виходив на сцену рингу з важкою ангіною та температурою 38,5 град. Але по закінченні рингу хвороба, за словами Сашка, майже пройшла.

            Як повідомили головні організатори свята – головне управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради та об'єднання творчого розвитку та естрадного мистецтва "ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА", цьогорічний "...ринг" ознаменувався "запеклою" творчою боротьбою за першість.

            Ще до початку концертної програми у фойє телецентру був організований соціальний ярмарок для молоді завдяки співорганізаторам свята – міському Центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, міському культурно-спортивному центру, обласному Центру профілактики та боротьби зі СНІДом, Всеукраїнській благодійній організації "АСЕТ" та "Клініці, дружньої до молоді" міської дитячої поліклініки.

Захід урочисто відкрила секретар міської ради Наталія Леонченко, привітавши студентів з їх святом і передавши поздоровлення від міського голови Володимира Дебоя.

За підсумками 2011 творчого року головним управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту ОДА були визнані кращими та відзначені дипломами відомі серед молоді виконавці – Ярослава, Дмиторо Бондарчук, Настя Навольнєва, міжнародна школа танцю "T-SQUAD",танцювальна група "D-EvenT", "Шоу Сергія Вікторова", Надія Олефір, Маша Ревінцова, виконавиця східного танцю Олександра, групи "Пау-TINA" та "МАГМА", учасниці fashion-студії моделей "Elite Brilliant MODELS". Усі вони порадували присутніх своїми новими творчими та сценічними досягненнями.

Головний приз для мистецького проекту "Академія зірок" підготував відомий журналіст, голова обласної громадської організації "МІР" Сергій Форест. Найменша учасниця "академії..." отримала для проекту систему супутникового телебачення з надією на те, що усі вихованці проекту рівнятимуться на кращі європейські зразки сучасної музики, знайомлячись з новими відеокліпами ведучих музичних каналів світу.

Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначили кращого молодіжного естрадного виконавця 2011 року. Ними стали обидва рингівці – і Олександр Палюшкевич, і Андрій Глущук – так одностайно вирішили глядачі. Вони отримали призи та подарунки від косметичної фірми "Оріфлейм". Подробиці ви дізнаєтесь на інтернет-сторінці  http://viktorovshow.at.ua

Залишається додати, що створенню ток-шоу "Музичний ринг" сприяли: генеральний медіа-партнер – телерадіокомпанія "ЕФІР" та її радіостанції "Супер-радіо 91,1", "Наше радіо", "Русское радио", "Ретро FM", "Ера FM"  та "Рекорд FM", ексклюзивний медіа-партнер – газета "20 хвилин", головний медіа-партнер – газета "Ваші ІНТЕРЕСи", головний радіо-партнер – радіо "Житомирська хвиля". Інформаційну підтримку здійснювали: радіостанціїя "Z-радіо", газети "Авізо", "Пульс-норма", "Імперія ТВ", "Купець Полісся", "Меркурій", "Замок володарів", "Житомирщина".

Вл. інф.

Категория: ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ | Просмотров: 1619 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0