ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2013 » Ноябрь » 17 » МУЗИЧНИЙ РИНГ-2013 УВІНЧАВСЯ УСПІХОМ!
01:04
МУЗИЧНИЙ РИНГ-2013 УВІНЧАВСЯ УСПІХОМ!

Головне свято Дня студента у Житомирі пройшло з величезним успіхом. У концертній залі Житомирського телецентру, де відбувалось дійство, не було жодного вільного місця. І це не дивно, адже саме тут зібрались справжні прихильники естрадного мистецтва, щоб переглянути оновлене молодіжне ток-шоу "Музичний ринг-2013", яке в Житомирі вже стало традиційним і проводиться наприкінці кожного року, підбиваючи підсумки творчих здобутків обдарованої талановитої молоді за рік.  Захід було організовано об'єднанням творчого розвитку молодих талантів "Шоу Сергія Вікторова".

            Цього разу разом з постійними ведучими свята Сергієм Вікторовим і Тетяною Гуловою на сцені щоразу з'являлись персонажі відомого мультфільму "Ну, постривай", у виконанні учасників танцкоманди "T-SQUAD", з гумористичними репризами на студентські теми.

За підсумками  2013 творчого року дипломи департаменту сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації у різноманітних номінаціях отримали відомі серед молоді колективи і виконавці – учасники свята Дмитро Бондарчук, міжнародна школа танцю "T-Squad Dance School", Марія Ревінцова,  танцгрупа "Ladies Dance", Анастасія Навольнєва, танцювальна команда "T-SQUAD", Юлія Малініна, групи "Крісті", "Пау-TINA", "Фобія", Крістіна Мануйлова, вихованці школи східного танцю "Аміра Денс", Ольга Виговська, школа моделей "Elite Brilliant MODELS" і багато інших виконавців, які виступили з новими концертними номерами.

За почесне звання "Кращий молодіжний естрадний виконавець 2013 року" цього разу змагались  Антон ЛУКАШИК (студент державного технологічного університету) та Вероніка ГУРЕНКО (студентка інституту культури і мистецтв). Наприкінці свята глядачі своїми оплесками визначили переможця у головній номінації  – ним став Антон Лукашик, який отримав подарунки від міської ради, фірми "Оріфлейм" та кінотеатру ім. І.Франка.

У фойє телецентру був організований інформаційний ПроФлеш для молоді. Його провели обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, міський Центр соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді, міський культурно-спортивний центр, ГО "Перспектива" та "Паритет", КП "Реклама".

Завдяки інтернет-порталу www.interesu.info велась пряма трансляція свята в інтернет-мережі.

Залишається додати, що створенню ток-шоу "Музичний ринг" сприяли: генеральний медіа-партнер – ТРК "ЕФІР" та її радіостанції "Супер-радіо", "Русское радио", "Ретро FM", "Ера FM", "Хіт FM", "Радіо РОКС", ексклюзивний медіа-партнер – газета "20 ХВИЛИН", головний медіа-партнер – газета "Ваші ІНТЕРЕСи", головний радіо-партнер – радіо "Житомирська хвиля". Інформаційну підтримку здійснювали: радіостанції "Z-радіо", РА "Прайм", газети "Авізо", "Житомирщина", "Пульс-норма",  "Імперія ТВ", "Купець Полісся", "Меркурій", сайти: www.interesu.info, www.ruporzt.com.ua, www.expreszt.com.ua, www.reporter.zt.ua, www.ladyportal.info

Категория: ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ | Просмотров: 1020 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0