ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2012 » Февраль » 16 » МОЛОДЬ ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ
18:45
МОЛОДЬ ВІДСВЯТКУВАЛА ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ

Цього року традиційне молодіжне свято до Дня закоханих, яке відбувалось 14 лютого у концертній залі обласного телецентру, було особливо цікавим, веселим та пройшло на вищому рівні. А головне, що молодь проявила свою культуру – як на сцені, так і в глядацькій залі. А підтримували чистоту і порядок на першому та другому поверсі телецентру волонтери з ПТУ будівництва і дизайну, які чудово впоралися зі своїми обов'язками.

Цього року програма була найцікавішою, відрізнялась новизною та сучасністю, - стверджує організатор свята – концертно-видовищне об'єднання "ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА", а також співорганізатори -  обласний Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, косметична фірма "Оріфлейм" та "Клініка, дружня до молоді". Перед початком заходу у фойє телецентру проводився Інформаційний ярмарок, де глядачі мали змогу взяти участь у нових конкурсах "Краще освідчення у коханні" та "Кращий слоган про кохання". Переможці отримали солодкі подарунки. Було проведено корисне для молоді анонімне анкетування на тему "Кохання і вірність – поняття нероздільні".

Концертну програму проведи постійні ведучі свята – Сергій Вікторов (режисер заходу) та Настя Богобоязна (Королева Дня молоді 2011 року). Їх нові авторські діалоги з крапелькою тонкого гумору сподобались глядачам.

 Супер-змагання "Пізнай свою половинку" проводилось між двома парами вже закоханих молодих людей і наприкінці дійства глядачі зробили свій вибір – перемогли студенти з чудовими (святковими) іменами – Лілія і Роман.

Гала-концерт півфіналу музичного проекту "АКАДЕМІЯ ЗІРОК-6" представив як вже улюблені молоддю, так і нові імена – італійська музика у неперевершеному виконанні Олександра Вознюка, ліричні мелодії від співачок Лізи Свириденко та Олени Мініної. Нові естрадні пісні співали Діма Бондарчук, Ярослава, Марія Ревінцова. А сучасні танці справно виконали вихованці Міжнародної школи танцю хіп-хоп "T-SQUAD", моолодіжні команди "D-Event" та "7-Sky", представники шкіл східного танцю "AMIRA-Dance" та "Hot Arabian Dance". Відбулась презентація нового житомирського танцювального проекту "Hip Hop Heels" (хіп-хоп на підборах). Елегантні коктейльні вбрання представили учасниці концертної школи моделей "ELITE Brilliant Models". Як подарунок усім присутнім – святкові виступи популярних груп "Магма" і "Пау-TINA". І це далеко не весь перелік того, що запропонували у цей святковий вечір численним глядачам, які у свою чергу дякували учасникам проекту бурхливими оплесками.

Категория: ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ | Просмотров: 1248 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0