ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2015 » Май » 5 » "Я люблю Україну свою", - зізнавались учасники "Шоу Сергія Вікторова" в обласному телецентрі
15:42
"Я люблю Україну свою", - зізнавались учасники "Шоу Сергія Вікторова" в обласному телецентрі

Творча молодь Житомира вже кілька місяців обговорювала проведення подібного масштабного заходу, де б юні артисти , займаючись творчістю та мистецтвом, власним прикладом могли довести присутнім, як можна на практиці підвищити культурний рівень  молоді Житомирщини, продовжувати виховувати любов до рідного краю та його мистецтва, залучати молодь до активного та корисного відпочинку. І ось...

29 квітня в концертній залі обласної держтелерадіокомпанії відбулась молодіжна громадсько-мистецька акція "Я люблю Україну свою", присвячена Міжнародному Дню солідарності молоді.

Проведенню заходу сприяли департамент сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації, управління у справах сім'ї, молоді  та спорту Житомирської міської ради, творчо-мистецьке об'єднання "Шоу Сергія Вікторова", а також волонтери Всеукраїнської благодійної організації АСЕТ та Житомирського вищого професійного училища будівництва і дизайну.

Ще до початку мистецької акції у фойє телецентру відбулась патріотична молодіжна руханка під назвою "Єднаймось заради процвітання України" та соціологічне опитування на тему "Чи знаєш ти історію України" – новоприбулі глядачі зацікавлено відповідали на запитання волонтерів.

У мистецькій частині програми звучали добре знайомі та нові українські пісні у виконанні фіналістів всеукраїнських телепроектів "Голос Діти" та "Ікс-фактор" Дар'ї Соколовської та Дмитра Бондарчука. Присутні у залі тепло сприймали виступи лауреатів конкурсу патріотичної пісні "Пам'ять жива" Марії Ревінцової, Катерини Северенчук, Марії Шатило, молодіжного інтерактивного театру "Креатив-шоу", модельних агенцій "Elite Brilliant Models" та "Elite Kids" та гостей програми – гурту "Пау-TINA".

Вагомою частиною заходу стало проведення ІІІ регіонального фестивалю молодіжних суб-культур "ПОЛІССЯ ДЕНС-2015", яке було присвячене Міжнародному Дню танцю, що відзначається у всьому світі саме 29 квітня. Близько півтора десятка колективів з різних куточків Полісся змагались за першість у конкурсній програмі фестивалю. Провести фестиваль було доручено лідеру  танцювальної майстерні "T-SQUAD Dance School" - Хейлі. Конкурсні виступи  оцінювала професійна суддівська колегія, головував якою київський хореограф, постановник столичних телепроектів "МайданС", "Ікс Фактор", "Пристрасті на паркеті" Руслан Махов. Приємно, що перші місця судді віддали  житомирянам – командам "Kids Pro" (молоша), "TS-One" (середня), "TS-Two" (старша вікові категорії). Переможці отримали шикарні фестивальні кубки, дипломи та матеріальні винагороди.

Зазначимо, що житомиряни, як і раніше, виявляють значний інтерес до подібних молодіжних заходів, адже глядацька зала телецентру була заповнена глядачами на всі сто – жодного вільного місця. Тож організатори були задоволені проведенням зазначеної мистецької акції.

Категория: ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ | Просмотров: 2369 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/995
Всего комментариев: 0