ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2013 » Февраль » 15 » ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ. ПЕРЕМОГЛО КОХАННЯ!
19:36
ДЕНЬ ЗАКОХАНИХ. ПЕРЕМОГЛО КОХАННЯ!

Грандіозне святкування Всесвітнього Дня закоханих відбулось 13 лютого у концертній студії оюласного телецентру. У глядацькій залі був аншлаг – жодного вільного місця. І це не дивно, адже на сцені виступали улюбленці Поліської молоді – кращі молодіжні естрадні виконавці та колективи Житомирщини (у гала-концерті півфіналу музичного проекту "АКАДЕМІЯ ЗІРОК-7") та успішно пройшло інтерактивне змагання "Кохання з першого погляду", у якому взяли участь півфіналісти щорічних змагань "Чарівна Полісянка" та "Поліський красень", започаткованих редакцією газети "Ваші ІНТЕРЕСи" та fashion-студією моделей "Elite Brilliant Models". І все це завдяки організаторам свята - концертно-видовищному об'єднанню "ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА".

А задовго до початку концертної програми у фойє телецентру відбувся конкурс "Краще освідчення у коханні", молодіжна акція "Кращий слоган про кохання", опитування студентської молоді, демонструвались цікаві відеосюжети соціальної тематики.

На початку концертної програми її ведучі Сергій Вікторов і Тетяна Гулова поспілкувались з глядачами в залі, дізнавшись, з яким настроєм кожен з них прийшов на свято. Ведучі запропонували присутнім спробувати себе у ролі ведучого. Одна з житомирянок Юлія охоче на це погодилась і за кілька хвилин її підготували до цієї відповідальної ролі – гарно одягнули, зробили відповідну зачіску і за мить вона вже представляла концертні номери як справжній конферансьє, разом з основними ведучими заходу.

Глядачі отримали задоволення від виступів відомих серед молоді виконавців – Ольги Рибчинської, Вероніки Гуренко, Насті Навольнєвої, Марії Ревінцової, Анни Безелюк, міжнародної школи танцю "T-SQUAD", виконавиці східного танцю АІШІ, танцювальних груп "LADIES DANCE", "Колорит", а також найменших та найсимпатичніших учасників школи танцю "4 KIDS", багатьох інших виконавців. Улюблениці поліської молоді – учасниці популярної групи "Пау-TINA" здивували присутніх своїми новими екзотичними сценічними вбраннями і зірвали шквал оплесків.

Супер-гра "Кохання з першого погляду" пройшла весело і цікаво – її учасники, більшість з яких - студенти житомирських ВУЗів, представляли себе за сценою і на сцені, відповідали на непрості запитання ведучих та глядачів, а також дарували одне одному святкові "валентинки" та тістечка у формі сердець, виготовлені власноруч. Одна з учасниць гри подарувала тістечко навіть ведучому, мотивувавши це тим, що на сцені присутні 4 хлопця, а не три. Наприкінці свята гравці зробили свій вибір і в результаті сформувалась лише одна пара закоханих, яка автоматично стала ідеальною парою Дня св. Валентина – це житомиряни Вероніка Твердюк та Олександр Шнайдер. Вони були запрошені на романтичну вечерю до кав'ярні "+Cava". Завдяки редакції газети  "Ваші ІНТЕРЕСи" усі шість учасників гри отримали квіти і подарунки від численних спонсорів, а також традиційно від фірми "Оріфлейм".

Також за результатами голосування на сайті  interesu.info двом переможцям півфіналу фотоконкурсу «Чарівна полісянка» та «Поліський красень- 2013», мешканцям м. Житомира Юлії та Юрію були вручені квитки на концерт зірки російської естради Лоліти.

Всі подробиці ви дізнаєтесь на інтернет-сайті  http://viktorovshow.at.ua

Залишається додати, що створенню молодіжного мистецького свята "ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА-2013" сприяли: генеральний медіа-партнер – телерадіокомпанія "ЕФІР" та її радіостанції "Супер-радіо 91,1", "Ретро FM", "Ера FM", ексклюзивний медіа-партнер – газета "20 хвилин", головний медіа-партнер – газета "Ваші ІНТЕРЕСи", головний радіо-партнер – радіо "Житомирська хвиля". Інформаційну підтримку здійснювали: радіостанціїя "Z-радіо", КП "Реклама", РА "Прайм", газети "Авізо", "Місто", "Пульс-норма", "Імперія ТВ", "Купець Полісся", "Меркурій", "Замок володарів", "Житомирщина", сайти: www.ruporzt.com.ua, www.interesu.info, www.expreszt.com.ua, www.reporter.zt.ua, www.0412.in.ua, www.ladyportal.info

Категория: ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ | Просмотров: 894 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0