ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2015 » Апрель » 8 » ДЕНЬ МІСТА-2014 ВІДЗНАЧИЛА МОЛОДЬ
21:16
ДЕНЬ МІСТА-2014 ВІДЗНАЧИЛА МОЛОДЬ

Масштабним благодійним мистецьким заходом "МИРНИЙ ЖИТОМИР – ЄДИНА КРАЇНА" ознаменувався цьогорічний День міста у Житомирі. Він відбувся у суботу, 13 вересня у міському парку культури і відпочинку завдяки зусиллям управління культури Житомирської міської ради, відомого молодіжного колективу "Шоу Сергія Вікторова" та творчого об’єднання «Академія зірок».

Під час проведення заходу по всій території парку культури волонтери Житомирського благодійного фонду екологічної освіти організували збір коштів на лікування військовослужбовців, які отримали поранення в зоні проведення АТО в Україні і знаходяться на лікуванні в Житомирському військовому шпиталі.

Ведучі благодійного заходу Сергій Вікторов і Олена Ясінська розпочали мистецьку програму розповіддю про древнє місто Житомир Волинської губернії, про небайдужих житомирян, а також про нашу могутню державу Україну, її європейське майбутнє та про героїчних українських військових, які захищають цілісність нашої держави.

Програму продовжив патріотичний флеш-моб «Живий прапор України – символ миру», який провели лідери відомої житомирської команди «T-Squad» - численні бажаючі взяти в ньому участь власноруч створили біля сцени «живий» прапор, а кожен учасник відчув себе частинкою головного символу України.

Дуже сподобався присутнім конкурс для глядачів «Українська краса – довга коса». З давнини українські дівчата пишались своїм довгим розкішним волоссям. Ведучі конкурсу спробували перевірити, як зберігають давні українські традиції сьогоднішні житомирянки. Три пари учасниць конкурсу спробували вплести у косу синьо-жовту стрічку. Переможці отримали призи від організаторів. За традицією, житомиряни обрали Королеву Дня міста 2014 року.

Наступний флеш-моб був молодіжним і мав символічну назву «Молодь Житомира – єднай Україну!», яка так співзвучна сьогоденню. Його провела лідер корпорації танцю «T-Squad» Хейлі та її вихованці. Під звуки пісні «Україно, будьмо!», на очах у глядачів учасники флеш-мобу створили сучасну постановку, яку потім подарували усім присутнім.

Протягом усього вечора волонтери творчого об’єднання «Академія зірок» пропонували багатьом відвідувачам парку культури і відпочинку прикріпити на власний одяг синьо-жовту стрічку і приєднатися до акції «Синьо-жовта стрічка – символ єдності України», яка була однією з основних складових частин благодійного мистецького заходу "МИРНИЙ ЖИТОМИР – ЄДИНА КРАЇНА". Житомиряни з радістю приєднувались.

Звучали відомі українські пісні «Два кольори», «Соколята», «Квітка-душа», «Житомир», «Одна калина за вікном», «Лише у нас на Україні» та інші. Їх виконали відомі молодіжні виконавці Дмитро Бондарчук, Анастасія Навольнєва, Марія Шатило, Антон Лукашик, Ольга Рибчинська, Катерина Северенчук.

У благодійному заході також виявили бажання взяти участь молодіжні команди «T-Squad», «Club Leaders», «MTV Stars», «TS-Two», «3GTalZ» та чарівні українські красуні з fashion-студії «Еліт Брілліант Моделз», які отримали подарунки від директора фірми «Оріфлейм» у Житомирі Світлани Дехтяренко.

Захід був направлений на підвищення рівня національної культури молодих житомирян, виховання в них любові до рідного краю та його мистецтва.

 

Фото: Андрій Коцюба

Категория: ПОСЛЕДНИЕ СОБЫТИЯ | Просмотров: 1369 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0