ШОУ СЕРГЕЯ ВИКТОРОВА
Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Регистрация | Вход
Главная » 2013 » Февраль » 3 » 13 лютого - КОХАННЯ З ПЕРШОГО ЖИТОМИРСЬКОГО ПОГЛЯДУ
22:27
13 лютого - КОХАННЯ З ПЕРШОГО ЖИТОМИРСЬКОГО ПОГЛЯДУ

Кохання з першого погляду. Хтось каже, що це подарунок долі, а хтось – що подарунок біології. А ви вірите в таке, в кохання з першого погляду? Тому що молоді житомиряни вірять. Більше того, вони в нього навіть… грають.

Напередодні Дня Святого Валентина в Житомирі, 13 лютого о 17 годині в концертній залі обласного телецентру (вул. Театральна, 7) проводиться традиційна щорічна інтерактивна гра «Кохання з першого погляду» в рамках  півфіналу  продюсерського проекту «Академія зірок-7». У ній все як у всім відомій телеверсії: троє дівчат та троє хлопців, ведучі, які намагаються їх усіх зісватати між собою, та кінцевий результат – пара «свіжезакоханих» з першого погляду. Імена щасливчиків, які братимуть участь у грі, вже відомі – це півфіналісти щорічних змагань "Чарівна Полісянка-2013" та "Поліський красень-2013", започаткованих минулого року редакцією газети "Ваші ІНТЕРЕСи" та fashion-студією моделей "Elite Brilliant Models".

Важливо, що майбутні учасники гри не мають бути знайомими між собою, а відтак бачити один одного їм збороняється. Продюсери навмисно призначають їм співбесіду в різні дні та час, щоб ті ненароком не побачились і не закохалися завчасно. Щоб стати одним із шести щасливчиків, потрібно було мати: почуття гумору, почуття міри та фотогенічну зовнішність. Адже тут важливо те, щоб на тебе було приємно подивитися як тим, хто з тобою грає, так і тим, хто на вашу любовну гру дивиться зі сторони. Так відбирались 3 дівчини та 3 хлопця, які стали учасниками гри.

Наприкінці визначається пара закоханих з першого погляду. Усі отримають призи, подарунки та один одного. Іноді випадає лише одна пара, а іноді – і всі три. Так, щоб ніхто нікого не вибрав, ще не було ніразу. А так, щоб вибрав раз і назавжди, було – одна пара після закінчення гри побралася і тепер у них дитина.

Спеціально для свята виступатимуть півфіналісти «Академії зірок-7» - відомі молодіжні  виконавці: Ольга Рибчинська, Настя Навольнєва, Марія Ревінцова, Анна Безелюк, міжнародна шкоа танцю "T-SQUAD", виконавиця східного танцю АІША, танцювальні групи "LADIES DANCE" та "Hot Arabian Dance" і багато інших чудових виконавців. Улюблениці поліської молоді – учасниці популярної групи "Пау-TINA" представлять концертні номери, підготовлені спеціально для цього свята, а також свої нові екзотичні сценічні вбрання. Популярна серед молоді танцювальна команда "T-SQUAD" (вже в новому складі) підготувала прем'єрні танцювальні постановки. Також на юних глядачів чекає сюрприз – презентація нового проекту "4 KIDS". Що це за проект – ви дізнаєтесь безпосередньо на святі.

Організатор цього чудового заходу: концертно-видовищне об'єднання "ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА".

Всі подробиці ви дізнаєтесь на інтернет-сайті  http://viktorovshow.at.ua

Залишається додати, що створенню молодіжного мистецького свята до Дня закоханих "Молодь обирає мистецтво-2013" сприяли: генеральний медіа-партнер – телерадіокомпанія "ЕФІР" та її радіостанції "Супер-радіо 91,1", "Ретро FM", "Ера FM", ексклюзивний медіа-партнер – газета "20 хвилин", головний медіа-партнер – газета "Ваші ІНТЕРЕСи", головний радіо-партнер – радіо "Житомирська хвиля". Інформаційну підтримку здійснюють: радіостанціїя "Z-радіо", КП "Реклама", РА "Прайм", газети "Авізо", "Місто", "Пульс-норма", "Імперія ТВ", "Купець Полісся", "Меркурій", "Замок володарів", "Житомирщина", сайти: www.ruporzt.com.ua, www.interesu.info, www.expreszt.com.ua, www.reporter.zt.ua, www.0412.in.ua, www.ladyportal.info

Отож, якщо ти молодий, але ще без пасії, завітай 13 лютого о 17 годині до обласного телецентру (вул. Театральна, 7) і знайди своє справжнє кохання, або порадуйся, як його знайшли твої однолітки. Учбові заклади та організації можуть замовити запрошення за тел. 063-958-87-50.

Прикрепления: Картинка 1
Категория: АНОНСЫ | Просмотров: 1072 | Добавил: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0